Facility løsning

Lad medarbejderne fokusere på deres arbejdsopgaver, mens MW Rengøring sørger for alt rengøring, opfyldning af tekstiler m.v.

Professionel og fleksibel

Vi ved, hvor vigtigt et rent og pænt miljø er. Derfor kan vi, med vores erfaring, tilbyde professionel rengøring tilpasset Jeres behov til fleksible tider. Hos MW Rengøring har vi fokus på de gode og sunde værdier, og ønsker altid at opretholde god kontakt til kunden, så vi sikre Jer den bedste behandling samt det bedste resultat.

Vi bruger kun svanemærket produkter

Vi elsker rengøring og vi elsker miljøet. Alle produkter der anvendes hos kunden er altid svanemærket, og vi gør vores bedste for at skåne miljøet.

Altid en god opstart

Step by step for hvordan vi starter op hos kunden og skaber en standard for rengøringskvaliteten af jeres lokaler.

Step 1

Nulstilling af området til MW Rengørings kvalitet. Indehaver Marianne Wittrup nulstiller kundens faciliteter til "nul" ud fra den frekvens der er aftalt med kunden.

Step 2

Ud fra den aftalte arbejdsplan og frekvens med virksomheden, sørger MW Rengørings team for at holde den aftalte arbejdsgang med rengøringen.

Step 3

1-3 måneder efter opstart afholdes opfølgningsmøde for standarden generelt. Her aftales ændringer, tilpasninger eller lign. hvis det gør sig gældende.

Step 4

Herefter er alt selvkørende. MW Rengørings team fortsætter sit arbejde, og i kan nyde rene og indbydende lokaler til hele virksomheden.

Vi vokser sammen