Services

MW Rengøring tilbyder professionel rengøring til store, mellemstore og små virksomheder. Vi sikrer dig markedets bedste service og højeste kvalitet, da vi altid gøre os ekstra umage.

Erhvervsrengøring

MW Rengøring tilbyder professionel rengøring til store, mellemstore og små virksomheder. Vi sikrer dig markedets bedste service og højeste kvalitet, da vi altid gøre os ekstra umage. Alle vores medarbejder er blandt de dygtigste i branchen og udvalgt efter personlighed, faglig kompetence og tidligere erfaringer. Herudover har vi kvalitets kontrol 1 gang om måneden eller efter kundens behov.

Måtteservice

MW Rengøring tilbyder også måtteservice. Her kan vi være behjælpelige med:
- Bomuldsmåtter
- Logomåtter
- Nylonmåtter
- Måtter efter mål
- Entremåtter
- Gummimåtter
- Skridsikre måtter
- Smudsmåtter

Vinduespudsning

MW Rengøring tilbyder alle former for vinduespudsning. Et rent miljø virker indbydende for dine medarbejdere, kunder og gæster. For at skabe den løsning der lever op til Jeres forventninger og tager højde for jeres specifikke ønsker og behov, fokuserer vi på at sikre en løbende udvikling gennem tæt dialog. Ved hjælp af velfungerende procedurer og systematisering af opgaver samt effektiv rapportering, sikrer vi at løsningen altid afspejler Jeres behov.

Vi bruger kun svanemærket produkter

Vi elsker rengøring og vi elsker miljøet. Alle produkter der anvendes hos kunden er altid svanemærket, og vi gør vores bedste for at skåne miljøet.

Trappevask

MW Rengøring tilbyder trappevask til erhvervskunder. Inden trappevask bliver både trappen og diverse måtter støvsuges grundigt for at skabe de bedste resultater. Jævnlig trappevask sikrer en præsentabel og indbydende opgang for dine medarbejdere, kunder og gæster.

Kontorartikler

MW Rengøring tilbyder også et bredt udvalg af kontorartikler til erhvervskunder. Gode arbejdsforhold og effektivitet hænger sammen. Derfor sørger MW Rengøring altid for, at hylderne er fyldt godt op med kontorartikler ude hos erhvervskunderne.

Altid en god opstart

Step by step for hvordan vi starter op hos kunden og skaber en standard for rengøringskvaliteten af jeres lokaler.

Step 1

Nulstilling af området til MW Rengørings kvalitet. Indehaver Marianne Wittrup nulstiller kundens faciliteter til "nul" ud fra den frekvens der er aftalt med kunden.

Step 2

Ud fra den aftalte arbejdsplan og frekvens med virksomheden, sørger MW Rengørings team for at holde den aftalte arbejdsgang med rengøringen.

Step 3

1-3 måneder efter opstart afholdes opfølgningsmøde for standarden generelt. Her aftales ændringer, tilpasninger eller lign. hvis det gør sig gældende.

Step 4

Herefter er alt selvkørende. MW Rengørings team fortsætter sit arbejde, og i kan nyde rene og indbydende lokaler til hele virksomheden.

Vi vokser sammen